CAFETARIA HAM & KAAS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 288 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Ham & Kaas. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 20:13 Friet kipsate was te lekker
29 sep 2022 om 20:06 Bezorging 30 min langer dan aangegeven. Bestelling niet compleet, friet beetje koud en slap. Verder was alles oké, maar niet de kwaliteit die wij zijn gewend.
16 aug 2022 om 0:03 Italian boy burger menu besteld. Burger was lekker geen vet in het bakje en zelfs niet tijdens eten. Friet was ook lekker niet de standaard diepvries friet. burger is groter dan ik van de foto had verwacht. Ook goed dat alles in papier is verpakt. Ne
15 aug 2022 om 18:58 Lekkerste friet van Tilburg. Krokant gebakken. Warm en knapperig. Grote keuze in snack aanbod. Prima bezorging.
21 jul 2022 om 20:52 Jammer dat er kaas op de kapsalon zat, terwijl ik nog met hoofdletter A An had gegeven " zonder kaas". Maar voor de rest van de bestellingen was 't super goed hoor.
20 jun 2022 om 19:34 De brooike Hamburg war super lekker de burger gepaneerd lang geleden denk dar hun de enige zijn die ze verkopen. Echt aanrader.
16 jun 2022 om 19:00 De bezorgtijd ging twee keer omhoog met 20 minuten. De friet was hard, zag er vies uit met een rare kleur, en had een bijsmaak die ik niet kan thuisbrengen, ik heb het meerendeel weggegooid. Ben beter gewend van deze tent.
13 jun 2022 om 16:34 Prima, zoals we gewend zijn van Ham en Kaas. Bezorging was wel later dan in 1e instantie gemeld, maar werden prima op de hoogte gehouden wanneer er afgeleverd zou worden.
11 jun 2022 om 23:12 Super lekker!
9 jun 2022 om 20:28 Friet was hard...jammer
7 jun 2022 om 9:08 Een van de betere cafetaria in Tilburg! Heerlijk als altijd en heerlijke krokante friet.
1 jun 2022 om 20:05 Mwah best te pruimen. Hamburger vlees was wel gewoon een frituur-plak. Verwacht geen sappige gegrilde hamburger. Beetje veel saus op de hamburger maar omdat het vlees gepaneerd is smaakt het op zich wel ok. Genoeg friet +sau, redelijk te pruimen.